Anale seks - laten we het laatste grote taboe aanvallen! Het laatste bastion in de normale paarsseks. Heb je het ooit geprobeerd? Ja? Nee? En zo ja, hoe was het? De grootste? Ongemakkelijk? Nooit meer? Er is nauwelijks een seksuele praktijk gepolariseerd als de anale seks. Sommige mensen denken dat het geweldig is en krijgen glimmende ogen naar de gedachte eraan - meestal mannen. De anderen vinden het pijnlijk en zwaaien hetzelfde - voornamelijk vrouwen. En het onderwerp is echt sociaal aanvaardbaar, ondanks alle media-aanwezigheid. Wie praat er graag over het plezier in de verboden zone? Daarom is het ook moeilijk om de populariteit van deze praktijk te kwantificeren. Er is maar één neiging duidelijk te zien: steeds meer paren raken betrokken bij de ervaring en ontdekken de wens van beide kanten. Want als je het goed begint, kan anale seks een heel bijzondere ervaring zijn.
 

Verboden, strak en intiem

Meestal zijn het de mannen die echt anale seks willen proberen. Waarom? Wat is er zo sexy aan: vingers , seksspeeltje,  tong of penis in de kont van de partner? Het is natuurlijk verboden, het is strak en het is intiem! En ook heerlijk verknoeid. Wanneer een vrouw haar partner toestaat haar anaal aan te raken, vereist dit veel vertrouwen en geeft het de man het gevoel dichter bij zijn geliefde te zijn dan van vaginale seks. Zelfs voor vrouwen is deze vorm van toewijding iets bijzonders. En natuurlijk wordt het fysieke aspect toegevoegd. De kringspier is strak, wat de handeling bijzonder intens maakt voor de man hier. Het gebied is ook gevuld met veel zenuwuiteinden en dus een bijzonder erogene zone, de stimulatie van de partner veroorzaakt een intens gevoel, dat zelfs tot een orgasme kan leiden. Ja, echt waar!
 

Voorbereiding is de helft van de strijd

Met een slechte voorbereiding kan het hele ding echter snel pijnlijk worden en dan vergaat de geliefde voor altijd het plezier ervan. Ik voer deze gesprekken vaker uit. De nieuwsgierigheid is er, het is geprobeerd, gaat fout en het ding is weg. Dit gebeurt vooral wanneer de minnaar die niet meer in staat is om helder te denken beslist om de penis zonder waarschuwing in de andere lichaamsopening te steken. Of per ongeluk landt daar. Maar aangezien we plezier willen hebben, is het belangrijk om de eerste keer een paar eenvoudige regels te overwegen:
  1. Vertrouwen is alles, dus een duidelijke overeenkomst moet worden gemaakt. Vooral de eerste keer is niet geschikt voor verrassingen. Iedereen die daar (nog) niet klaar voor is, zou dit duidelijk moeten zeggen. En een nee is absoluut te accepteren!
  2. Voordat hij begint, moet hij ontspannen met een liefdevolle massage en langzaam vooruitgaan. Het is geweldig als hij haar het gevoel geeft dat ze als een heel persoon wordt gezien en gerespecteerd. Hoe beter zowel het gevoel, hoe leuker het is. En hoe meer ze kramp, hoe onplezieriger het voor haar wordt.
  3. De sluitspier is een spier die voorzichtig moet worden uitgerekt. Het werkt het beste met een of twee cirkelende vingers of een klein seksspeeltje. Gebruik alstublieft glijmiddel ! Dat is alles en nog wat: in tegenstelling tot de vagina produceert de anus geen eigen vloeistof wanneer deze wordt opgewekt, en dat is meestal het probleem bij klagen over pijn.
  4. Als ze aangeeft dat ze klaar is voor de volgende stap, kan hij nu voorzichtig zijn penis inbrengen en langzaam met de eikel in en uit schuiven. Het werkt het beste wanneer ze op haar buik ligt en een kussen onder het bekken drukt. Op deze manier kan het er gemakkelijk in doordringen. Nogmaals, het is precies in het begin om verrassingen te voorkomen! Dus alles is zooooo traag.
  5. Als ze de voorkeur geeft aan controle, kan ze op haar partner vertrouwen. In de positie van de berijder kan ze zelf bepalen hoe ver ze wil gaan en hoe diep de penis in de anus kan duwen.
  6. Knuffel de eerste tijd daarna! Dit versterkt het gevoel van saamhorigheid en is een teken van genegenheid aan beide kanten. Vooral voor hen kan het gevoel van veiligheid na de "kinky" seks heel belangrijk zijn.

Wat dacht je van een rolomkering?

Uiteraard kunnen gevorderde cursisten zich afkorten en meteen ter zake komen. Omdat het dan al ongebreideld en wild kan gaan. Allereerst gaat dit over de eerste stappen. En natuurlijk geldt het omgekeerde ook voor mannen die zich anaal laten penetreren. Trouwens, als je de tafels omdraait (in de meest ware zin van het woord �), zijn interessant genoeg veel mannen bang voor wat ze van nature van hun partner eisen. Een vinger of een dildo in de billen voor velen past niet in hun zelfbeeld als een man, hetero-man natuurlijk. Gelukkig houden niet alle vrouwen ervan.
 

Hygiëne staat voorop

Dus, wat is er nog meer om te overwegen? Natuurlijk kun je de anus eerst met een  anale douche reinigen. Sommigen ervaren dit als een voorspel, de ander maakt het meer af. Dat is een kwestie van smaak, haha. Het is niet absoluut noodzakelijk, omdat de stoelgang meestal veel verder teruggaat. En zoals ik altijd zeg, waar het schaven is gebeurd, vallen spaanders. Niettemin zijn er bacteriën in de darmen. Voordat er iets in de vagina wordt teruggezet, moet het worden gewassen! En condooms beschermen niet alleen de anus, maar ook de penis door een infectie.


Verboden zijn bijzonder irriterend

De grote vraag is of met de bestrijding van anale seks we niet de erotische drift van het hele ding nemen. Hoe meer verboden, hoe opwindender. Dat is zoals het is met alles. 

 

    13-05-2019 20:50     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.elsker.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 54 reviews.