Erotofonie - In geval van call masturbatie

Sommige mensen vinden het moeilijk om te voldoen aan hun seksuele voorkeuren. Ofwel is het zo dat je niet iedereen kan vinden, heeft de soortgelijke seksuele voorkeuren of interfereren met de andere eigen voorkeuren of zelfs in strijd met de wet. Dit geldt vooral voor sommige fetisjen. Een die zowel mensen treft en de wet overtreedt, althans bij langdurig gebruik, is erotofie.

Praten over seks met vreemden
Erotophony beschrijft de fetisj van het oproepen van onbekende mensen en het bevredigen van zichzelf . De inhoud van het gesprek wordt bepaald door de fetisjist, dwz door de beller, en is erotisch van aard. Erotofonie betekent letterlijk "praten over erotische inhoud". De vreugde is echter erg eenzijdig. De gebelde persoon voelt het gesprek meestal niet zo, maar eerder als vervelend. Omdat meestal niet wordt gedaan met een oproep. De beller neemt vaak meerdere keren contact op met de persoon. De oproepen kunnen uitgroeien tot een soort 'telefonische terreur'.

Spannend en beledigend?
Het blijft niet noodzakelijkerwijs alleen bij erotische onderwerpen. Met toenemende opwinding gebeurt het vrij dat de beller behoorlijk obsceen wordt en de geroepene beledigt. Dus als je wordt gebeld, wil de stem van een vreemdeling praten over intieme dingen en wordt het na verloop van tijd beledigend, dan kun je begrijpen dat de persoon die wordt geroepen niet altijd enthousiast is. Het is geen Dirty Talk gebaseerd op wederkerigheid. In de wetenschap, vanwege het pathologische recidief, ga je uit van een seksuele aandoening die behandelbaar is. Mannen hebben de fetisj veel vaker dan vrouwen.

Speciaal sadisme
In de erotofie gaat men uit van een speciale vorm van sadisme. De mensen die worden genoemd, zijn meestal 'slachtoffers'. Er worden bijvoorbeeld steeds meer telefoontelefoondeskundigen opgeroepen, die niet of niet eenvoudigweg kunnen ophangen. De fetisjist exploiteert deze situatie voor zichzelf. Omdat ze seksueel opwindend is, voelt de fetisjist vooral de anonimiteit en potentiële ontdekking die tijdens het gesprek kan worden gemaakt. De beller is nog meer bezig met zichzelf en zijn eigen voldoening dan met de persoon aan de andere kant van de lijn. Daarom is het ook uitwisselbaar.

Reflecteer je gedrag!
Als je jezelf als erotisch zou waarderen, onthoud dan altijd dat de andere kant niet altijd zo opgewonden zal zijn als jij. Als je de grenzen goed kunt bepalen, dan zou het in het frame moeten liggen. Maar als je erg faalt en mensen je nadrukkelijk vertellen om niet meer te bellen, zoek dan hulp of doe dat met mensen die dezelfde neiging hebben of tegen betaling spelen!

 

  Elsker     11-09-2018 07:13     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.elsker.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 70 reviews.