RUILEN EN RETOURNEREN
Je hebt bij Elsker het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder.
 
Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.
Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.
Zowel kleding als de overige artikelen kun je bij Elsker retourneren. Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:
 • Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
 • Het product is compleet
Bij elke levering ontvang je een afleverings- en retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

We zullen het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.
Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):
 • Pruiken
 • Strings
 • Catsuits
 • Panty’s en kousen
 • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
 • LET OP: condooms, glijmiddelen, cremes en tabletten kunnen i.v.m. de veiligheid NOOIT geretourneerd worden.
Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Elsker te worden gemeld.

Retourneren
Op de pakbon van je bestelling vind je een label met een retouradres. De kosten voor een retourzending zijn, indien je van tevoren betaald hebt, kun je gebruik maken van de antwoordnummersticker die op je pakbon zit. De oorspronkelijke verzendkosten zullen op de factuur worden verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de hele bestelling retourneert.Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
 
 • Aan
  Elsker
  Rijksstraatweg 43F
  7384AC Wilp
  info@elsker.nl
 • 0571-842155

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 


— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

       
 
 
 
 —  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 — Naam/Namen consument(en)

 — Adres consument(en) :

 

— IBAN Rekeningnummer:

 — Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 (*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.elsker.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.