Extra

Vibrators: Je moet leren wat jij leuk en lekker vindt. Maar hoe doe je dat? Om te beginnen zijn er heel veel soorten vibrators! Zelfs als je online koopt, is het normaal dat je je enigszins overweldigd voelt door alle keuzes, soorten, merken en modellen van verschillende vibrators en seksspeeltjes. Een kleine handleiding.
Tegenwoordig is het normaal dat veel vrouwen een vibrator of ander speeltje bezitten en gebruiken om solo-seks te stimuleren. Maar hoewel er veel opwindende producten voor hem zijn, zijn liefdespeeltjes voor mannen niet zo gewoon. Maar waarom eigenlijk?
Masturberen voor de partner - dit is nog steeds een nieuw terrein voor veel mensen. Maar "Mutual Masturbation", zoals de trend in het Engels wordt genoemd, wordt steeds populairder. En om een ​​goede reden:
Liefdesballen zijn een populaire remedie tegen bekkenbodemzwakte. Ze hebben een preventief effect of kunnen helpen bij het aanpakken van een zwakke bekkenbodem. Hoe liefdesballen precies werken tegen bekkenbodemzwakte, hoe ze gebruikt moeten worden en hoe een effectieve training ermee eruit ziet, leest u in onze gedetailleerde instructies. Laten we gaan trainen!
De kans dat de partner vergelijkbare wensen en verlangens heeft en dat er positief gereageerd wordt op de geheime verlangens is relatief groot. Je zult echter nooit ontdekken of je meer gemeen hebt dan je zou denken als je het onderwerp niet behandelt.
Hoewel het onderwerp speelgoed proberen steeds vaker openlijk wordt behandeld, is het gelukkig niet voor iedereen gemakkelijk om het in zijn eigen partnerschap toe te passen. Zeker niet als er nog nooit over gepraat is en het onduidelijk is hoe de ander erover denkt.
Dat is hier de grote vraag! Heb je zin om sperma door te slikken of wil je het doen ter wille van je partner om zijn fantasie te vervullen en weet je niet precies hoe je verder moet? Dan hebben we geschikte beginners tips om uit te proberen.
In een tijd waarin steeds meer meditatie voor seksleven en bewuste langzame seks wordt gebruikt, heeft de goede oude vluggertje het niet gemakkelijk. Maar het snelle nummer is beter dan zijn reputatie! Denk je niet Hier zijn 10 echt goede redenen en tips voor een vluggertje:
Ooit gehoord van "NoFap"? Deze term verbergt een nogal vreemde trend die zich de afgelopen jaren over de hele wereld heeft ontwikkeld. Eerst vooral mannen, maar daarna ook veel vrouwen, laten vrijwillig een tijdlang pornografie en masturbatie achterwege. Een tijd van "niet fantastisch", dwz "niet masturberen". Fans van deze trend geloven in de gezonde effecten op lichaam en geest. Er is veel wetenschappelijke kennis die aantoont dat masturberen goed voor ons is ...
Plezierpijn, ook bekend als algolagnia, is het verlangen om pijn te veroorzaken of te ontvangen. De ervaring van plezierpijn wordt vaak beleefd in de BDSM in een partner of rollenspel
Fetisj - een woord dat we vaak gebruiken in onze dagelijkse taal. Degenen die bijvoorbeeld graag veel schoenen kopen, hebben het vaak leuk om het schoenfetisjisme te noemen. Een fetisj is veel meer dan een voorkeur voor een bepaald object. Maar wat houdt dat precies in?
Leer van jezelf te houden: wacht niet om door anderen bemind te worden, maar leer van jezelf te houden, jezelf te accepteren en je goed te voelen met jezelf. Verken je lichaam en ontdek nieuwe kanten van jezelf tijdens masturbatie . Leer stap voor stap van jezelf te houden door het in handen te krijgen - hoe het werkt!
Anale geslachtsgemeenschap is voor veel mannen en vrouwen helaas nog steeds een delicate kwestie die geen populair onderwerp is. Anale seks wordt vaak geassocieerd met pijn en wordt als beschamend of onhygiënisch ervaren.
Deze erogene zone is bijzonder gevoelig dankzij duizenden zenuwuiteinden - voor vrouwen en mannen. Toys zijn zachte deuropeners voor anale types en nieuwe, bijzonder intense gevoelens van plezier. Anale pluggen rekken zachtjes en speels uit, anale vibrators en kettingen stimuleren veilig, plezierig en divers. Durf het de moeite waard te zijn!
Voor de meeste jongeren is een seksleven boven de 60 moeilijk voor te stellen, omdat ze automatisch seksuele activiteiten associëren met jong zijn.
De seksualiteit van oudere mensen is ook nog steeds taboe, hoewel het aandeel van deze klantenkring in de totale bevolking gestaag toeneemt.
Bestaat het, bestaat het niet? Zo ja, waar? En geniet elke vrouw met één aanraking van meerdere orgasmes?
Statistisch gezien komt alleen elke derde vrouw tot een orgasme door puur vaginale penetratie . Maar ALS je een orgasme hebt, kan het veel langer duren dan bij mannen.
De opmaat is tederheid, die er is om je hoofd leeg te maken en ruimte te maken voor lust en passie . Dit omvat wederzijds strelen, zoenen, knabbelen, zuigen en likken - maar zonder seks te hebben.
Tags: voorspel, lust, passie
Glijmiddel is niet alleen een glijmiddel. Afhankelijk van het toepassingsgebied zijn er verschillende glijmiddelen verkrijgbaar.
Maar welk glijmiddel gebruik ik het beste waarvoor en wat zijn de verschillen?

We zullen het je uitleggen.

Glijmiddelen worden vaak onderschat, maar ze zijn een goedkope en gemakkelijke manier om je seksleven te verbeteren,
omdat wrijvingsenergie leuk kan zijn, maar als het pijnlijk wordt, verdwijnt het plezier.