In het spoor van de G-spot

In het spoor van de G-spot

 

Bestaat het, bestaat het niet? Zo ja, waar? En geniet elke vrouw met één aanraking van meerdere orgasmes?

 

Allereerst een beetje achtergrondkennis over de legendarische Graal van Eeuwige Hoogtepunten: De G-Spot, die ook wel de G-Zone of G-Spot wordt genoemd, is vernoemd naar Ernst Gräfenberg, een Duitse arts die in 1950 een artikel van één schreef.

"Erogene zone in de voorste vaginale wand, langs de urethra, die opzwelt bij seksuele stimulatie"

schreef.

 

De zone is ongeveer vijf centimeter van de vaginale ingang aan de voorwand van de vagina. Het heeft de vorm van een afgeplatte halve bol met een diameter van ongeveer twee centimeter en een uitsparing in het midden. Een kenmerk van de G-spot is dat het weefsel op dit punt geribbeld of hard aanvoelt, terwijl de rest van de vaginale wand glad is. De vorm, grootte en gevoeligheid kunnen sterk variëren.

 

 

Orgasme in een mum van tijd?

 

We moeten je een beetje teleurstellen: voor sommige vrouwen leidt stimulatie van de G-spot heel snel tot een orgasme, maar anderen vinden het minder of niet opwindend. De G-spot bij vrouwen wordt echter pas actief als erogene zone na een zekere mate van opwinding.

 

Het heeft dus geen zin. Vóór het langverwachte G-spot-orgasme moet er veel voorbereidend werk worden gedaan en moeten andere erogene zones worden opgenomen. Maar hetzelfde geldt hier: de weg is het doel!

Op deze manier hebben we een aantal hele goede metgezellen voor je op voorraad.
Met of zonder partner: dit is de beste manier om de G-Spot op de baan te krijgen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.