Leer zelfliefde door masturbatie

Leer zelfliefde door masturbatie

Leer van jezelf te houden: wacht niet om door anderen bemind te worden, maar leer van jezelf te houden, jezelf te accepteren en je goed te voelen met jezelf. Verken je lichaam en ontdek nieuwe kanten van jezelf tijdens masturbatie . Leer stap voor stap van jezelf te houden door het in handen te krijgen - hoe het werkt!

 

 • Op een date met jezelf,


  graaf je agenda uit en stel jezelf een tijdvenster in van 15-30 minuten per dag, wekelijks of in het weekend waarin je je bewust concentreert op masturberen. Hoe meer tijd je neemt, hoe beter.
 • Doe het op een plek waar je je goed voelt


  Denk aan een sexy ervaring uit het verleden of een lang gekoesterde fantasie en probeer het zoveel mogelijk te recreëren. Wat was er in die tijd zo leuk aan deze ervaring? Was het kaarslicht of het donker? Was er muziek of was het stil? Was het warm en gezellig? Creëer dan weer deze perfecte sfeer voor je solo.
 • Bepaal de sfeer

  Trakteer uzelf op een massage en wanneer u weer thuis bent, kunt u zich comfortabel voelen in het bad met een geurig bubbelbad en ontspannende muziek. Een klein glas wijn kan ook geen kwaad. Onderzoek nu je lichaam en probeer misschien iets nieuws ...
 • Bioscoop loslaten


  Erotische romans, dagdromen, porno kijken of andere visuele prikkels kunnen je ook in de stemming brengen. Je gedachten zijn van jou en je kunt vrij fantaseren over BDSM-fantasieën of seks met een hete collega.
 • Voel je sexy


  Hou je van lingerie? Kies een mooie kanten outfit waarin je je prettig voelt en voel het zachte materiaal op je huid - sexy!
 • Spiegel, spiegel


  Zie jezelf masturberen, je hoeft je nergens voor te schamen. Ga gewoon naakt voor een spiegel zitten en stel jezelf tevreden. Beweeg rond en geniet van je bewegingen. De observaties zullen je meer zelfvertrouwen geven. Je kunt veel leren over je clitoris, schaamlippen en Co. Als je geen geschikte spiegel bij de hand hebt, kun je jezelf eenvoudig filmen met je smartphone en deze daarna bekijken.
 • Experimenteer met sextoys

  Experimenteer met verschillende soorten masturbatie, zowel handmatig als met sextoys. Wat vindt je opwindend en hoe kom je het beste tot een orgasme ? Het gebruik van hulpmiddelen voor masturbatie kan nieuwe perspectieven openen voor uw eigen plezier. Je kunt de kennis dan later tijdens de seks gebruiken en met vertrouwen nemen wat je nodig hebt.
 • Praat over seks


  Praat met je beste vrienden of iemand die je meer openlijk vertrouwt over seks en gevoelens. Je zult merken dat je niet alleen bent met veel gedachten en zorgen. Er zijn 1000 manieren om lief te hebben, maar geen daarvan is "de juiste". Alleen wat u leuk vindt, telt.
 • Masturberen is goed voor


  je gezondheid Regelmatig masturberen is niet alleen leuk, het maakt je ook gezond. Het verlaagt het stressniveau, ontspant en versterkt het immuunsysteem. Belangrijke gelukshormonen komen vrij tijdens eigenliefde en hebben een bevrijdend effect op lichaam en geest. Handen leggen kan ook helpen bij het verlichten van menstruatiekrampen en het verlichten van hoofdpijn.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.