Toys voor mannen. Hoe ze jouw seksleven kunnen verrijken

Tegenwoordig is het normaal dat veel vrouwen een vibrator of ander speeltje bezitten en gebruiken om solo-seks te stimuleren. Maar hoewel er veel opwindende producten voor hem zijn, zijn liefdespeeltjes voor mannen niet zo gewoon. Maar waarom eigenlijk?

Waarom van sextoys houden? Mannen zijn vaak sceptisch

Veel mannen zullen nu zeggen: een handje helpen is genoeg! Het lijdt geen twijfel dat handmatige stimulatie bij masturbatie een van de beste manieren is om jezelf tot een hoogtepunt te brengen. Maar waarom breng je niet wat variatie in het spel? In het restaurant bestel je immers niet elke keer hetzelfde gerecht.

Voor sommige mannen lijkt Lovetoys ook iets anders te hebben dat enigszins afschrikwekkend is: namelijk het vooroordeel dat 'zoiets' nodig is. Gelukkig is deze mening in de samenleving grotendeels achterhaald. Op deze manier kan iedereen zijn seksualiteit en lichaam nog beter leren kennen door verschillende speeltjes en hulpmiddelen te gebruiken - ongeacht of ze in een partnerschap wonen, vrijgezel zijn of net hun eigen lichaam beginnen te ontdekken.

Lovetoys voor mannen: er is een ruime keuze

Wist je dat er nu veel meer liefdespeeltjes voor mannen zijn dan alleen de opblaasbare rubberen pop of levensechte siliconen lichaamsdelen?

Hou van sextoys voor mannen en vrouwen: doe het anders

Als vrouwen een vibrator of dildo willen gebruiken, niet alleen voor masturbatie , maar ook voor seks , mogen mannen zich niet geïntimideerd of zelfs beledigd voelen. Het hoeft tenslotte niet te betekenen dat u ontevreden bent over de seksuele prestaties of penis van uw partner. Vooral in langdurige relaties kan het verlangen naar iets veranderen, nieuwe avonturen of een andere tinteling erachter zitten. Je kunt het beste open zijn over het onderwerp en vragen wat je partner zich voorstelt als ze zo nu en dan in de nachtkastlade wil reiken.

Het gebruik van een speeltje tijdens seks kan voor beiden heel leuk zijn. Vibrators kunnen niet alleen de clitoris of G-spot stimuleren, maar ook de gevoelige punt van de penis, het perineum, de lendenen en de binnenkant van de dijen.

Maar zelfs met speciaal partnersextoys kun je je tijd samen nog spannender maken: met een vibrerende penisring , sexy partnervibrators of stimulators die onder je huid kruipen. Er zijn geen beperkingen aan je fantasie!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.