voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf € 40,00
altijd discrete bezorging
gratis achteraf betaling

Ruilen / Retourneren

Je hebt het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder.

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.
Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.
Zowel kleding als de overige artikelen kun je bij Elsker retourneren. Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:
Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
Het product is compleet
Bij elke levering ontvang je een aflevering bon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

We zullen het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):
Pruiken
Strings
Catsuits
Panty’s en kousen
BDSM artikelen
Alle sextoys waaronder vibrators en, dildo’s 
LET OP: condooms, glijmiddelen, cremes en tabletten kunnen i.v.m. de veiligheid NOOIT geretourneerd worden.
Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Elsker te worden gemeld. 


Retourneren
Je kunt je bestelling retour sturen naar:
Postorder
Postbus 180
7390AD Twello


De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

Afhandeling bij ‘retouren’
Wij storten het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na herroeping terug op je rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Afhandeling bij ‘ruilen’
Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe.

 

Retouradres

Postorder
Postbus 180
7390AD Twello

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

 

Garantie

Wij streven altijd naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat een artikel defect is, niet goed functioneert of dat er een andersoortig probleem met een product is. Hieronder vind je meer informatie over de garantie op onze artikelen.

Gegronde klacht
Garantie heb je alleen bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

beschadiging door opzet, of door nalatigheid ( bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade);onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;normale slijtage en/ofbeschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van Webwinkelkeur. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten.

We geven minimaal 30 dagen garantie op alle artikelen die je bij ons koopt.

Voor sommige artikelen geldt een uitgebreidere fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing - in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

Een eventuele fabrieksgarantie doet nooit afbreuk aan de wettelijke garantie.

Laatst bekeken